Green Valley, Serial Killerz i Les que faltaband, caps de cartell del Vendaval

El festival tindrà lloc aquest divendres, i actuarà també Bannana Beach, Auxily i DJ Office

Les que faltaband posaran ritme a la festa.

Les que faltaband posaran ritme a la festa. / JORDI CALLOL

Josep López Navarro

Josep López Navarro

La Festa Major d’Avinyonet de Puiventós i la música són un binomi, i és que en el marc de la celebració, i des de ja fa onze anys, hi ha un acte que sempre omple el municipi de ritme: el Vendaval Miusic Fest. Enguany se celebrarà aquest divendres 28 de juliol, als Camps de la Font.

El Vendaval 2023 es presenta molt prometedor, ja que el festival presenta un cartell de luxe. Serà un esdeveniment que comptarà amb actuacions de grups i artistes de renom, «fomentant així la cultura musical», explica el regidor de Festes, Juli Quesada.

El Vendaval començarà a les 8 del vespre amb l’Acústic Food Music, una zona de food trucks amenitzada per Bannana Beach, «un grup consolidat i que estem contents que vinguin per segon cop al Vendaval», diu Quesada. També tindrà lloc als Camps de la Font.

A les 10 de la nit, el Vendaval alçarà el teló oficialment, i portarà l’actuació de quatre grups musicals. El primer serà Les que faltaband, una jove banda de versions formada per vuit dones. «Volem apostar pel talent femení», apunta Quesada. Tot seguit actuarà Auxili, grup internacional de gran renom. Més tard, arribarà el torn d’una de les grans apostes d’enguany, els Green Valley, grup amb molta projecció que portarà a Avinyonet els seus ritmes de dancehall i reggae. «De la mateixa manera que l’any passat vam portar Làgrimas de Sangre, aquest any volíem apostar per ells. Hi ha molta expectació. Des de l’organització estem molt contents que hagin accedit a venir», apunta Juli Quesada. Per acabar, abaixaran el teló del festival un duo assidu al Vendaval: Serial Killerz, un tàndem de DJ i bateria. «Són un clàssic. Ja fa tres anys que venen, són com de casa», expressa el regidor de Festes.

Val a dir que una de les novetats del Vendaval 2023 és que entre concert i concert, i al final de l’esdeveniment, actuarà DJ Office.