Un espectacle de màgia ofert per Raul Black obre, aquest divendres, el programa de la Festa Major d’estiu de Pont de Molins. Durant tres dies, el poble compartirà activitats de lleure en diferents espais del municipi: el local polivalent, l’antiga cooperativa de Ricardell i la plaça del doctor Jordi Cuffí.

L’actuació del mag Raul tindrà lloc, a partir de dos quarts de nou del vespre, en el local polivalent, situat entre el barri del Pont i el nucli de Molins.

Dissabte és el dia de l’esport, amb el torneig de tennis taula que l’Ajuntament organitza amb la complicitat del CTT Tramunta de Figueres, un dels puntals d’aquest esport a la demarcació de Girona. Els partits es jugaran sota la coberta de Ricardell, des de les deu del matí. «El torneig té caràcter popular i és obert a totes les edats per a fomentar la seva pràctica», expliquen fonts municipals. Les inscripcions s’han de formalitzar, durant aquesta setmana, trucant en horari de matí al telèfon 972 529 264.

El mateix dissabte a la tarda, a partir de dos quarts de cinc hi haurà una fira artesanal amb jocs per a la mainada i la festa de l’escuma, que es clourà amb l’actuació del grup Atrapasomnis. L’activitat es porta a terme a la plaça del doctor Cuffí, entre l’Ajuntament i l’Escola Tramuntana. L’orquestra Montecarlo actua a la nit. El servei de bar de la festa és a càrrec de l’AMPA escolar.

La missa solemne de diumenge al migdia compta amb la participació de la Coral Polifònica de Figueres. A la tarda hi ha sardanes amb la Cobla Cervianenca. El grup Sharazan tanca la festa a dos quarts de vuit del vespre.