L’agost passat, Sílvia Pérez Cruz va presentar el seu darrer disc, Farsa, integrat per cançons pròpies i molt personals. Ho va fer durant uns tres quarts d’hora perquè la pluja va obligar a suspendre, finalment. Ara, la cantant torna a l’Empordà per oferir-lo, de nou, aquest cop acompanyada d’una banda de músics de primer nivell, la Farsa Circus Band: Marco Mezquida, Aleix Tobias, Publio Delgado i Alfred Artigas. La cita, diumenge, a les 6 de la tarda, al teatre El Jardí de Figueres.

Farsa (género imposible) és el nom sencer d’aquest treball discogràfic en què Sílvia Pérez Cruz, una de les veus femenines que més pes ha tingut els darrers anys dins el panorama musical català, ha fet dialogar la lírica amb el teatre, la dansa, el cinema i la pintura. Farsa és un àlbum molt reconegut i extremadament personal amb el qual treballa la dualitat d’allò que mostrem i allò que realment som, la fragilitat de l’interior en un temps en què l’exterior és arrasador.

Sobre el poder que té la música, en una entrevista recent, la cantant va explicar que «les cançons ens fan lliures. La música ens fa sentir vius. Durant el confinament, vaig tenir molt present la companyia que la música fa a la gent que està sola o malalta. La música els abraçava i els feia oblidar el dolor. De fet, això és el més bonic que m’han dit de la meva música». Per veure l’artista en directe, encara es poden comprar entrades al web de Figueres a Escena.