Medusa organitza la I Jornada contra les violències masclistes, Mirades entrecreuades el pròxim dilluns 22 de novembre a la Sala Ictineu de la Societat Coral Erato. Aquesta jornada pretén reflexionar sobre la importància d’obrir la mirada en l’abordatge i prevenció de les violències masclistes i de tenir en compte les perspectives diverses (comunitària, interseccional, antiracista, etc) que ajuden a comprendre de forma més àmplia la dimensió d’aquestes violències. L'activitat compta amb el suport de l'Ajuntament de Figueres i del Pacto de Estado contra la violencia de género. 

Programa

De 17 a 17.30h - Presentació institucional i Benvinguda a càrrec de Medusa.

De 17.30 a 18.15h - Conversa «La importància de la interseccionalitat en l’aproximació a les violències masclistes», amb Habby Jawo (Associació Amunt i Crits) i Ariadna Vilà (Associació Valentes i acompanyades). Conversa conduïda per Medusa.

De 18.15 a 19h - Xerrada «Posar fi a la violència de gènere aïlladora per protegir a qui protegeix», amb la Doctora en Sociologia i activista Mar Joanpere.

19h - Pausa

19.10h - Projecció del documental La luz invisible, creació de l’entitat Hèlia Dones.

20h - Col·loqui amb algunes de les protagonistes del documental.

20.30h - Fi de la Jornada

Amb l'objectiu de controlar l'aforament de la sala, les inscripcions a la jornada es poden realitzar a www.medusa.cat/mirades-entrecreuades.