L'onzena edició del Festival Sons del Món que se celebra en diferents espais de l'Alt Empordà ha tancat amb rècord d'espectadors. En total han estat 22.498 les persones que s'han apropat en algun dels tretze concerts que s'han ofert en els tres espais dels que disposa el festival. La Ciutadella de Roses ha estat l'escenari que ha congregat més públic. En concret, han estat més de 10.000 persones les que han vist els concerts de Gloria Gaynor, Sergio Dalma, Animal i Els Catarres i Antonio Orozco. De fet, l'organització destaca "l'aposta ambiciosa" que han fet aquest any en l'elecció dels artistes, i consideren que Sons del Món es "consolida" en la franja de grans festivals d'estiu a la Costa Brava.

L'altre espai que ha rebut un bon nombre d'assistents ha estat la Platja d'Empuriabrava. Aquí s'hi han arribat a acumular més de 9.000 persones en els concerts dels jamaicans Inner Circle i del barceloní Macaco. Finalment, els espectacles que s'han fet a Castelló d'Empúries, amb espai per a 900 persones han rebut un 90% d'ocupació mitjana. Aquí s'hi va poder escoltar Sau 30, Joan Dausà i l'encarregat d'obrir Sons del Món, Michel Nyman.

A més, l'increment de públic ha comportat un increment de venda de copes de vi -el festival combina la música amb el maridatge-. En concret, l'organització ha comptabilitzat un 25% més de venda de copes, i un 90% d'ocupació en els tastets que es fan abans de cada concert.