Després d´un cap de setmana més intimista desgranant el cicle de concerts de format més reduït als cellers, on s´ha pogut escoltar de ben a prop artistes com Judit Neddermann, Paula Valls, Manu Guix o Maria del Mar Bonet, el Festival Sons del Món es trasllada aquest divendres i dissabte a Roses, a l´emblemàtic espai de la Ciutadella, tot recuperant els grans escenaris. Ho farà de la mà de noms molt coneguts pel públic: Els Catarres i, per descomptat, Antonio Orozco. La venda d´entrades d´ambdós concerts, segons els promotors, "va a bon ritme".

El nou treball que Els Catarres presentaran a l´Empordà aquest divendres porta per títol 'Tots els meus principis' i està sent un dels més venuts en llengua catalana. Els Catarres és una formació que mou un públic molt divers i els organitzadors esperen que a Roses convoqui públic familiar i adolescent. L´actuació de Catarres estarà precedida per la del grup Animal.

A Antonio Orozco l´avalen nou àlbums, 1,5 milions de discos venuts, nou discos de platí i un disc d´or. És, sens dubte, un dels artistes amb més talent del panorama musical del país. A Roses, arriba enmig de la seva gira de grans èxits que ha batejat com Summer Club. Durant el concert, es proposa al públic el tast del vi Mosst Blanc 2017 del celler Masia Serra de Cantallops.