La professora de Belles Arts, pintora i directora de l´acadèmia d´art Àurea de Figueres, Cristina Paradís, ofereix, aquest divendres a les 12 del migdia, una visita comentada a l´exposició de pintures i gravats 'Viure i sentir' de Roser Vila, a la Sala El Sindicat del local social de Cabanes. Paradís prendrà com a repte ensenyar a mirar, a sentir la llum, el color, la forma i l´expressió. La mostra, inaugurada recentment amb una assistència massiva de públic, ha servit per donar el tret de sortida a les propostes d´aquest nou equipament.

L´objectiu de la mostra, que es podrà veure fins al dia 17 de desembre, és dinamitzar culturalment Cabanes i esdevenir un punt de trobada d´activitats de la gent del poble. Així, doncs, en els pocs dies que porta l´exposició oberta, ja l´han visitat diferents grups d´alumnes de l´escola municipal. "Ha estat tot un èxit, crec que hem començat amb bon peu", reconeix Roser Vila, entusiasmada amb la proposta.

Abans d´aquesta visita de Cristina Paradís, un altre artista, Lluís Roura, també va voler col·laborar amb la iniciativa. Així, doncs, aquest divendres passat, l´artista va proposar "una passejada per l´Empordà de la mà de la música, la pintura i la fotografia".