El grup teatral Còmics de Sant Llorenç de la Muga representarà els dies 19 i 20 de novembre al Teatre El Jardí de Figueres, l’obra ‘La gàbia de les locas’, amb Joan Tomàs i Ricard Sedó i Joan Serrat com a director.

“Després del èxits assolits a totes les poblacions on hem actuat; després d’haver omplert el Teatre El Jardí de Figueres els últims anys, amb total èxit de públic i crítiques, el grup teatral Còmics de Sant Llorenç de la Muga vam decidir pujar el llistó”,explica el director de la companyia Joan Serrat, tot afegint;”Hem fet una forta inversió i un gran esforç i il·lusió per portar a l’escenari una obra diferent, peculiar,divertida i especial amb moltes situacions còmiques, cançons, balls música i llums amb dos objectius molt clars. El primer que el públic i nosaltres ens ho passem molt bé i el segon, evitar traspassar la fina línea que existeix entre fer riure i fer el ridícul, el respectar o el ofendre, i crec que ho hem aconseguit gràcies a l’esforç de tots plegats. Un total de 38 persones que ho han donat tot”.

Comics ha fet una adaptació resumida molt particular, actualitzada i adaptada de l’obra teatral de Jean Poiret (1973) que es va representar 15 anys seguits al Palais Royal de Paris i de les pel·lícules 'Vicios Pequeños' interpretada per Ugo Tognazzi i Michel Serrault,i de la versió Americana 'Una jaula de grillos' amb Robin Williams i Gene Hackman.