La cloenda de les Festes a diferents municipis com Castelló d'Empúries i Llançà tindrà lloc aquest diumenge, amb l'arribada dels castells d'artifici, dels millors espectacles de foc que es fan a la comarca i que atrauen cada any un gran nombre de visitants.

A Castelló d'Empúries aquest diumenge encara es fan diferents propostes com ara una visita al matí per l'itinerari literari Fages de Climent, la tradicional sardinada popular, a la platja, en memòria de Francesc Cabot, i diferents espectacles de música i tradicionals. A les sis de la tarda, actuarà el Grup de Grallers Quatrevents, a les vuit del vespre Cel Rogent i a les deu de la nit la jornada es tancarà amb la música de l´Orquestra Nova Saturno. Finament s'estrena enguany a les 23.00 hores un espectacle piromusical que uneix dos elements claus de la festa, la música i els focs d´artifici.

També a Llança els focs artificials posaran el punt i final a unes festes molt participatives. Diumenge, al migdia, encara hi haurà la segona prova de regates Festes del Carme del Port de Llançà Memorial Jordi Cabal, al club Nàutic Llançà. La programació inclou, a la tarda, la inauguració de l´exposició que l´artista Josep Malats fa l´Hotel Gri-Mar i es reprendrà a partir de les deu de la nit, quan hi hauran havaneres pel grup llançanenc Nits de Taballera i Terra Endins.

L´espectacle s´interromprà abans de la mitjanit per veure el Gran Castell de focs d´artifici. Val a dir que hi ha molta gent que espera la festa del Carme de Llançà per veure un dels millors espectacles de focs que es fan durant l´any a la comarca.