Aquest cap de setmana del 29 i 30 d´agost se celebra a Llançà la Fira del Mar i de l´Escamarlà. Aquesta activitat és co-organitzada per l´Àrea de Comerç del consistori llançanenc, l´Associació de Comerciants, el col·lectiu Sabors Catalans i té la col·laboració de la Confraria de Pescadors i la Colla del Ranxo. L´objectiu d´aquesta Fira és "oferir un cap de setmana ple d´activitats relacionades amb el mar", segons l´Ajuntament llançanenc.

Al Passeig Marítim hi haurà parades i tallers artesanals durant tot el dia. A més, tindran lloc diversos espectacles d´animació itinerants (cercavila, contes, tallers infantils, etc. ), visites guiades i un munt d´activitats nàutiques (caiac, windsurf, paddelsurf i passejades amb barca, entre altres).

Destaca, un any més, la degustació de l´Escamarlà de Llançà que tindrà lloc el dissabte 29 d´agost a partir de dos quarts de vuit del vespre i que anirà acompanyada d´una degustació de vins del celler Hugas de Batlle de Colera i d´una cercavila amb grallers que faran ballar els gegants de Llançà.

Aquesta activitat pretén promoure la marca "Escamarlà de Llançà" creada per la Confraria de Pescadors local amb l´objectiu de potenciar un excel·lent producte de qualitat i de proximitat.

A més, durant el cap de setmana podreu participar en l´activitat "Tasta Llançà a mossegades" a través de la ruta de tapes que ofereixen deu establiments del municipi, on per 3 euros podreu degustar una tapa i una beguda.