Ha arrencat el Festival Electrobeach a Port Barcarès, prop de Perpinyà, on durant tres dies -10, 11 i 12 de juliol- s'escoltaran els millors DJ de l'escena mundial.

En aquest primer dia del festival han actuat Avicii, Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Kaskade, Madeon, Nervo, Breakbot & Irfane (DJ set), Michael Calfan, Otto Knows, Dabeull, Jordi Veliz, Lucas & Steve, Matisse & Sadko, Mico C, Souzo i Uppermost.

Avicii, que ha fet la darrera actuació de la nit, està entre els primers llocs dels rànquings de les revistes especialitzades i ha estat nominat dues vegades als premis Grammy. Algunes dels seus temes més famosos són "I Could Be the One" amb Nicky Romero, "Wake Me Up", "You Make Me", "X You", "Hey Brother" i "Addicted to You".

Dimitri Vegas & Like Mike també han actuat aquesta nit passada, amb una posada en escena enèrgica i sorprenent. Aquest DJ estan considerats els segons del món segons el ranquing del top100 anual que elabora la revista internacional DJMag.

Entre les novetats més destacades d'aquesta edició s'hi troba la nova zona VIP a bord del Lydia, el vaixell que està ancorat davant de l'escenari. L'escenari principal també incorpora noves característiques per donar major espectacularitat al festival i esdevenir un dels més grans d'Europa. Enguany compta amb gairebé 500 m2 de pantalles LED, un 33% més en comparació amb l'any passat i el doble en comparació de fa dos anys.

L'organització calcula que durant el Festival uns 40.000 assistents seran catalans o de la resta de l'estat. L'aposta de l'organització en les últimes edicions per atreure públic català i espanyol s'ha vist recompensada per una major i creixent afluència de públic de l'altre costat dels Pirineus. La proximitat amb la frontera, el servei de bus, la millora de les comunicacions i la possibilitat d'allotjament han convertit Electrobeach Festival en un esdeveniment transfronterer de primer ordre. Cal recordar que Port Barcarès es troba a pocs quilòmetres de la frontera i a tan sols dues hores de Barcelona.