La festa major de Figueres ha dedicat, un any més, un dia del programa a la Gent Gran. Un dels actes més emotius presidit per l'alcaldessa Marta Felip ha estat l'Homenatge i lliurament de medalles a les persones que enguany compleixen 90 anys, celebrat a la sala La Cate aquest matí.

Hi han assistit 44 ciutadans, dels 122 que van néixer el 1925 i que consten actualment en el padró municipal. Durant l'acte, a més del lliurament de medalles, també hi han actuat les corals Veus de l'Empordà i Icaris, interpretant dues peces musicals respectivament.

Les escoles celebren la Festa de l'Arbre

Uns 750 alumnes de primària de diferents escoles de Figueres han celebrat aquest matí la Festa de l'Arbre al Parc Bosc de Figueres. Els escolars han plantat 50 alzines a la zona verda més gran de la ciutat. A més a cadascú se'ls ha donat un esqueix d'una planta aromàtica que han plantat en un test i que s'han endut a casa com a mostra de record.

Els alumnes també han fet una cartolina amb forma de figuera en la qual han enganxat fulles de tot tipus. Un treball que ha servit de base per a la Creu de Maig que es podrà veure el dia 3 a la porxada de l'Ajuntament. La Festa de l'Arbre ha començat amb una xocolatada per a tots els escolars.