Els Amics dels Museus Dalí sortegen dues invitacions dobles entre els subscriptors del Setmanari de l’Alt Empordà per a l’espectacle Lorca amb Joel Minguet que presenten al Teatre Municipal el Jardí de Figueres el 5 de novembre, a les 8 del vespre.

Aquest espectacle creat a sotavent transita pels primers anys literaris de la vida de Federico García Lorca amb un fil conductor, l’amistat amb Salvador Dalí

Joel Minguet, conegut per les seves aparicions al teatre, televisió i ràdio, condueix l’espectador pel Lorca de joventut, musicant poemes com Madrigal, Chopo muerto, Tarde i molts d’altres. Moments sensibles i poemes musicats de forma brillant, amb una dramatúrgia que toca el cor. Un espectacle pròxim que va desgranant la joventut del poeta amb música i paraula. Una operació quirúrgica de l’actor Joel Minguet que ens porta a un recital realment original de Lorca.

Per participar en aquesta promoció, podeu enviar un correu subscriptor@emporda.info, o trucar els dijous de 9.00 h a 13.00 h

I si encara no sou subscriptors, ara és el moment d’afegir-vos al nostre Club. Descobriu en aquest enllaç com podeu rebre el vostre exemplar, consultar-lo a Internet i gaudir d’un món d’avantatges.