31 de octubre de 2018
31.10.2018
Figueres

Figueres Galàctica es dedica al gènere d'Espasa i Bruixeria

Del 9 a l'11 de novembre es faran xerrades, tallers, fira de marxandatge, entre d'altres activitats frikis

31.10.2018 | 16:55
Segi Toboso és l´impulsor d´Oci Ficció

Les Jornades Figueres Galàctica, tornen un any més dedicades al gènere d´Espasa i bruixeria i organitzades per Oci Ficció. Amb el subtítol de Cimeria is coming, aquesta edició  inclourà tallers, disfresses, xerrades i propostes infantils, entre d'altres propostes frikis, explica Sergi Toboso impulsor d´Oci Ficció, associació que organitza des de fa quatre anys les jornades.

Enguany Figueres Galàctica es concentrarà durant tres dies, del 9 a l'11 de novembre però  el dia 5 ja inaugurarà a la biblioteca una exposició d´objectes, originals de còmic i il·lustracions amb el gènere d´Espasa i Bruixeria que es complementarà amb una selecció del seu fons disponible per lloguer. El plat fort de les jornades arribarà el cap de setmana. L´Espai Jove acollirà divendres dia 9 demostracions i partides a jocs de taula, jocs de rol i jocs de miniatures relacionats amb la temàtica de les jornades. El mateix dia, al vespre, a las Vegas, es projectarà la webserie Crónicas Drakonianas a càrrec de la companyia Drakonia.

L´activitat es traslladarà l´endemà dia 10 al Casino Menestral amb una jornada plena d´activitats. Es posarà en marxa, durant tota la jornada, un  mercat de marxandatge amb paradetes dedicades a la cultura friki; hi haurà una col·lecció de cartells de la càrrec de l´Arxiu-col·lecció de Lluis Benejam, la presència dels autors Blas Gallego i Jordi Bernet, un espai de photocalls, i de jocs de taula o intercanvi de cartes Fantasy Riders, tan dissabte com diumenge. Els dos dies hi haurà diferents xerrades. Tota la programació es pot consultar a http://www.ocificcio.com

Figueres Galàctica va dedicar-se a Star Wars el 2015. L'any seguent es va dedicar al Japó i l´any passat als robots.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook