El proper 25 d’octubre 16 joves del Cor Safari d'Uganda vindran a Figueres, per tal d’explicar-nos la seva història amb balls i cançons. El concert forma part d’una gira, Sembrando esperanza, que comença el 13 d’octubre en el festival Esperanzah, a Barcelona, com port de sortida per aquest nou viatge. L’ONG Nzuri Daima torna a portar el projecte del Cor Safari, conjuntament amb el Servei de Cooperació de l'Ajuntament de Figueres

El Cor Safari és un projecte que utilitza la música com a plataforma per transmetre un missatge de pau i germanor. El 25 d’octubre, els 16 joves de l'orfenat d'Entebbe (Uganda) transmetran al públic tot el seu entusiasme amb una fascinant posada en escena, música en directe i molt d’amor.

L'objectiu final d'aquesta gira solidària, que compta amb el suport de diferents col·lectius i entitats, és destinar els beneficis per als projectes que la Fundació tira endavant en el camp de refugiats sur sudanés de Bidibidi, al nord d'Uganda.

Les entrades (12 €) es poden comprar a la mateixa taquilla de l'Auditori el dia 25 d'octubre, o es poden reservar escrivint al mail figuerescooperacio@figueres.org.