L'adaptació de 'Moby Dick' protagonitzada per l'actor Josep Maria Pou, la comèdia negra 'Mala Broma' amb Anna Sahun i la versió 'Escenes d'un matrimoni' d'Ingman Bergman són els tres grans puntals en els que se sustenta la nova programació teatral i musical del Teatre Municipal de Roses. Entre les propostes, que segueixen mantenint preus molt assequibles entre els 12 i 15 euros, destaquen també l'actuació del guitarrista Diego Cortés i el musical familiar 'Kiddy Brodway'.

Durant la presentació de la temporada, l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va remarcar l'esforç que fa l'Ajuntament per apropar la cultura a tothom i va realçar que un 80% de la venda d'entrades ja és en línia. A parer del regidor de Cultura, Francesc Giner, el fet que el Teatre Municipal de Figueres hagi estat tancat ha afavorit que, la temporada passada, vingués més gent al Teatre rosinc.

L'oferta del Municipal de Roses es completa amb un recital poètic en record a Fages de Climent, Les bruixes de Llers, i tota la programació infantil d'Optimist, totalment consolidada. La venda d'entrades comença aquest dijous a taquilles del Teatre i en línia al web www.rosescultura.cat.