Tretze espectacles de teatre, música i teatre infantil animaran la tardor escènica a Roses. Amb Un bosc de cames de Farrés Brothers engega el diumenge 2 d'octubre la programació de tardor del Teatre Municipal, dins la qual destaca la presència d'Albert Pla, el grup musical TNT o de la coral Sant Jordi, per Nadal. A més, els rosincs podran viure una manera diferent d'escoltar la música de Sangtraït gràcies a l'espectacle 'Simfonia de les pedres i el vent', un muntatge on es fusiona el heavy amb la música simfònica que a Figueres va fer el ple.

Dins l'apartat teatral es portaran a escena dos clàssics de Tennessee Williams, 'Figuretes de vidre' amb Tequatre i 'Un tramvia anomenat desig', amb Les Antonietes. També es programa 'El test' amb Dolo Beltrán i Sergio Caballero com a protagonistes.

L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ha destacat els concerts de música clàssica que "mantindrem tot i que no aconsegueixen atraure molt de públic". Mindan ha volgut incidir en que es manté la política de preus baixos i que els menors de 16 anys tinguin l'entrada gratuïta acompanyats d'un adult.