Després de les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis arriba la festa major d’hivern més matinera de l’any: la de Llers. Arranca aquest dissabte i durarà fins diumenge i en destaca un concert d’Empordà Gospel Choir, dissabte a la tarda, i el concert-ball amb l’orquestra Selvatana que servirà per cloure la celebració, diumenge a tarda. La festa l’organitza l’Ajuntament de Llers en col·laboració de diferents entitats locals i institucions.

Dissabte engegarà la festa amb futbol, amb dos partits que enfrontaran als equips locals amb La Salle Figueres, en categoria d’alevins, i amb la Col·lectivitat Boliviana Catalana. Tot seguit, ja en un altre escenari, el Centre Recreatiu, la formació Empordà Gospel Choir oferirà un concert. El grup, creat fa poc temps, ja ha ofert un bon nombre d’actuacions sempre amb molt bona acollida.

Partides ràpides d’escacs

La celebració seguirà ja diumenge. La jornada arrancarà amb un campionat de partides ràpides d’escacs, al mateix local del Club d’Escacs Dotze Castells de Llers. Més tard, seguiran dos nous partits de futbol, ara en les categories d’infantil i cadets, durant els quals els locals jugaran contra Vilablareix i Pont de Molins.

Al migdia, tindrà lloc l’ofici solemne amb acompanyament dels Cantaires de Llers. Finalment, la festa seguirà a la tarda amb la interpretació d’una sèrie de sardanes a càrrec de la cobla-orquestra Selvatana, al pavelló municipal. Aquesta actuació enllaçarà amb un concert a càrrec de la mateixa formació. La Selvatana també serà l’encarregada d’amenitzar el ball de fi de festa. En el pavelló hi haurà servei de bar a preus populars.