Defuncions del 24 de maig de 2024 a l'Alt Empordà

Necrològiques i defuncions a l'Alt Empordà.

Necrològiques i defuncions a l'Alt Empordà. / Empordà

Empordà

Empordà

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques, defuncions i funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà. Si voleu publicar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

AVINYONET DE PUIGVENTÓS

Enric Camps Lladó

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Francisca Palomares Ranchal i tenia una filla. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

FIGUERES

Carme Esteba Escolar

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Jesús Barris Ramonet i tenia dues filles. Residia  a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

RABÓS

Montse Oliva Papiol

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Sven Olaf Hansen i tenia dos fills. Residia a Rabós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, en la intimitat familiar.

ROSES

Gudrun Goritz

Ha mort als 87 anys. Era solter. Residia a Roses.

VILADAMAT

Xavi Llenas Calvo

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Magda Soler Benaset i tenia quatre fills. Residia a Viladamat. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

VILAJUÏGA

Carmen Saez Samos

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Francisco Martín Rodríguez. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilajuïga. 

Subscriu-te per seguir llegint