Necrològiques i defuncions als municipis de l'Alt Empordà

En aquesta secció podeu veure o consultar bona part de les necrològiques, defuncions I funerals del dia a la comarca de l'Alt Empordà. Aquí trobareu tota la informació sobre totes les defuncions de l'Alt Empordà, la cerimònia, el servei funerari o el tanatori, entre d'altres. Si voleu contractar una esquela, podeu dirigir-vos a publicitat@emporda.info o al telèfon 972 510 715.

Terrades

TerradesUMBERTO EUGENIO BESANA

Ha mort als 63 anys. La Missa del Cos Present tindrà lloc a la Parròquia de Terrades, el dilluns dia 30 de novembre a les 11 del matí. Incinerat al Crematori de Funerària Vicens.

Jonquera

LOLA JUANOLA VIÑAS

Ha mort als 88 anys. La celebració religiosa tindrà lloc a la Sala de Cerimònies de la Funerària Vicens, el dilluns dia 30 de novembre a les 11 del matí. Inhumada a la Jonquera.

Figueres

CONXITA VIÑAS OLIVERAS

Ha mort als 83 anys. La celebració religiosa tindrà lloc a la Sala de Cerimònies de la Funerària Vicens, el diumenge dia 29 de novembre a les 9.30 hores del matí. Incinerada al Crematori de la Funerària Vicens.

FigueresJUAN GARCIA BLAISA

FigueresJUAN GARCIA BLAISA

Ha mort als 91 anys, natural de Caniles (Granada) i resident de Figueres. Viudo de Brigida Oliva Domene. Inhumat al Cementiri de Figueres el dissabte 28 de novembre a les 10:30 del matí.