La marca italiana de vehicles ecològics DR Automòbils ha iniciat la comercialització al mercat espanyol del nou DR3 GLP, un SUV compacte que per celebrar la seva arribada al nostre país ofereix una increïble oferta de llançament amb un descompte de fins a 4.000 euros, a un preu sorprenent de 14.900 euros I cinc anys de garantia. A Girona trobareu els seus models a DR Girona, al quilòmetre vint de la carretera N-II, al seu pas per Fornells de la Selva.

El disseny senzill, atractiu i esportiu del nou DR3 GLP destaca per les llantes d'aliatge de 17 polzades, els seients i el volant mixtes de cuir, el gran sostre solar amb inclinació variable i la pantalla gran multifunció de 8 polzades que integra a l'habitacle .

Equipat de sèrie amb control de creuer, càmera posterior, llums LED, el sistema «segueix-me a casa» per al manteniment de l'encesa de les llums després de l'apagat del motor, ABS, control electrònic d'estabilitat, sistema electrònic de repartiment de frenada, control de tracció, assistència de frenada d'emergència, ajuda a l'arrencada en pendent i control de pressió de pneumàtics, aquest SUV compacte disposa de les màximes prestacions en termes de seguretat.

Sota el capó, el nou híbrid DR3 GLP compte de sèrie amb un motor bifuel de gas liquat de petroli (GLP) que ofereix 106 cavalls de potència i arriba als 175 quilòmetres per hora. Així mateix, disposa de l'etiqueta ecològica de la Direcció General de Trànsit (DGT) i de fins a cinc anys de garantia o 100.000 quilòmetres.

Actualment, la gamma de DR Automòbils es completa al nostre país amb altres tres SUV ecològics: el DR4, el DR EVO 5 i el DR6 Touring SUV. Per a l'any 2020, la marca italiana comptarà amb set vehicles SUV tant amb motor bifuel de gas liquat de petroli com elèctrics, ampliant així la seva gamma de vehicles híbrids i elèctrics del mercat.

Gas liquat de petroli (GLP)

El GLP s'ha convertit en els darrers anys en un combustible alternatiu en auge, gràcies a les seves baixes emissions de CO2 i als avantatges que suposa per als usuaris. Els vehicles que s'alimenten de GLP estan etiquetats per la DGT com a ecològics, de manera que ofereixen molts beneficis a l'hora de circular pels nuclis urbans de les grans ciutats.

Entre els seus principals avantatges destaquen les següents:

Àmplia autonomia: els vehicles GLP ofereixen en relació a altres cotxes sostenibles una àmplia autonomia, ja que compten amb dos dipòsits, un de GLP i un altre de gasolina, de manera que podrien arribar a circular més de 1.000 quilòmetres sense repostar.

Xarxa de proveïment: A Espanya hi ha més de 600 punts de proveïment de GLP.

Estalvi: l'autogàs suposa un gran estalvi per als usuaris respecte a altres combustibles com la gasolina o el dièsel, ja que és molt més econòmic.