Tesla, el fabricant nord-americà d'automòbils elèctrics de luxe, inaugurarà demà a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) la seva primera botiga física a Espanya, en la qual pretén oferir una experiència integral de la marca per a tots els seus clients.

La botiga, que funcionarà com a centre de servei amb venda i exposició de vehicles i com a taller, està situada al carrer de la Metal·lúrgica, al costat del recinte de Fira Barcelona.

L'obertura d'aquest concessionari a Barcelona forma part dels plans d'expansió anunciats per la marca, que ha inaugurat aquest mateix mes de setembre una botiga temporal a Madrid.

A aquests concessionaris es traslladaran els equips comercials que ara operen a les dues ciutats i que s'encarreguen de gestionar els encàrrecs que arriben al web de Tesla des del territori espanyol.

La marca californiana ha elegit Barcelona per instal·lar la seu de la seva filial a Espanya, Tesla Spain, que es dedicarà a la importació, distribució i venda de vehicles elèctrics i sistemes d'emmagatzematge d'energia, així com peces, accessoris i d'altres productes relacionats amb el sector.

A les botigues, es podran adquirir els vehicles de la marca i realitzar proves de conducció del Model S, el primer sedan premium 100 % elèctric amb autonomia de 632 quilòmetres amb una sola càrrega, o del Model X, el SUV que té una autonomia de 565 quilòmetres.