26 de març de 2017
26.03.2017
40 Años
40 Años

Un mort i 14 ferits en un tiroteig en un club d'Ohio

El succés va ocórrer en un club de Cincinnati - No s'ha informat sobre la causa de l'incident

26.03.2017 | 13:24
Un mort i 14 ferits en un tiroteig en un club d'Ohio

Una persona va morir i 14 van resultar ferides en un tiroteig registrat aquesta matinada en un club nocturn de Cincinnati (Ohio), ha informat la policia d'aquesta ciutat del centre est dels EUA.

"Quinze víctimes han estat tirotejades, una va morir", ha confirmat la policia local en el seu compte de Twitter, en el què ha identificat el lloc del tiroteig com el club nocturn Cameo.

Els ferits, entre els quals hi ha alguns en estat crític, han estat traslladats a diversos hospitals de la ciutat, han indicat mitjans locals, segons els quals hi havia centenars de persones al local en el moment del tiroteig.

Almenys hi ha dos atacants implicats en el tiroteig, la causa es desconeix de moment, ha dit la capitana de la policia local Kimberly Williams a la premsa al lloc dels fets, segons la cadena ABC News.

"No vull fer especulacions sobre el que ha passat", ha explicat la oficial, en afegir que desconeixia si l'incident tenia a veure amb "una discussió o amb problemes al barri".

Els autors del tiroteig, que ha passat cap a les 01.00 hora local (05.00 GMT), han fugit corrent del lloc, segons diversos mitjans.

"Tenim diversos testimonis que estem entrevistant i no hem detingut ningú", ha dit el sergent de la policia local Eric Franz a ABC News.

Franz ha afegit que la policia creu que hi ha "diversos atacants" i que, encara que la causa no es coneix amb certesa, no hi ha raons per pensar que es tracti d'un acte terrorista, segons la CNN.

En el seu compte de Twitter, la Policia de Cincinnati ha afegit que "la unitat d'homicidis i tots els recursos disponibles estan sent utilitzats" per investigar el tiroteig.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Més informació