Un advocat de Miami va haver d'abandonar ràpidament el tribunal en el qual defensava a un acusat d'haver provocat un incendi, perquè va començar a sortir fum dels seus pantalons, segons han informat avui mitjans locals.

L'advocat Stephen Gutiérrez, de 28 anys, va explicar al seu retorn a la sala que el fum procedia d'un cigarret electrònic que portava en una butxaca dels pantalons i que no es va tractar d'una accidó "preparada" per reforçar la defensa.

L'incident va succeir just quan l'advocat estava intentant convèncer al jurat que l'automòbil del seu client, Claudy Charles, de 48 anys, havia cremat de manera espontània, van dir al diari Miami Herald testimonis dels fets.

Gutiérrez va anar a un bany dels tribunals va tirar aigua a la bateria del cigarret electrònic per evitar que explotés.

"Em vaig adonar que la calor s'intensifica i vaig abandonar la sala el més ràpid que vaig poder, directament cap al bany", va dir després l'advocat.

Gutiérrez va assenyalar que no va ser una acció preparada, però, segons el canal de notícies NBC 6, la policia i la fiscalia investiguen l'incident.

La bateria del cigarret electrònic ha quedat en poder de la justícia per al cas que el jutge Michael Hanzman decideixi declarar al jove advocat en desacatament.