El número 18.102 ha resultat agraciat amb un dels vuit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie. Entre les administracions que han repartit dècims hi ha la del carrer Besalú de Figueres, la número 1 de la ciutat.

El número ha estat cantat a les 09.24 hores en el quart filferro de la segona taula.

El titular de l'administració, Albert Patiño, s'ha mostrat "eufòric i content per haver donat la sort a algú". Hores d'ara revisen la quantitat de dècims, de màquina o de guixeta, que han repartit. La botiga està envoltada de periodiste si curiosos i un representant de la delegació de Loteries ja hi ha penjat el rètol del premi.

El Sorteig Extraordinari de Nadal reparteix aquest dimarts 22 de desembre 2.240 milions d'euros en premis, xifra similar a la de l'any anterior, i els agraciats amb la 'Grossa' rebran 400.000 euros al dècim, amb 640 milions d'euros a repartir amb aquest premi principal.

Des de l'any passat, Loteries i Apostes de l'Estat (LAE) permet cobrar en el mateix dia els premis del Sorteig de Nadal, a partir de la tard-nit del dilluns 22 de desembre.