La nit del 8 de juliol pel personal de la Loteria Merche de Girona no va ser una vetllada qualsevol. Els propietaris del local es van assabentar que el segon premi d’Euromillón, valorat en 1,4 milions d’euros, havia estat venut en el seu establiment. 

«Quan em van trucar ahir estava sopant a Roses, i em va donar una alegria brutal» confessava Andreu Voz, del mateix local. Davant aquest allau d’emocions i adrenalina assenyalava que la butlleta es va vendre en línia a través d’una aplicació afiliada a la Loteria Merche. Aquesta ja ha estat segellada i validada per ells mateixos a l’espera de conèixer a l’afortunat o afortunada guanyadora del premi, que encara no s’ha pronunciat.

«Quan em van trucar ahir estava sopant a Roses, i em va donar una alegria brutal» confessava Andreu Voz, del mateix local.

Les sensacions són «molt xules», repetia Voz. «La gent et diu coses, amics que envien WhatsApp», afegia, tot recordant que ens els darrers temps «tot són merdes, i bones notícies mai venen malament». Voz afirma que aquest premi és l’únic a Espanya: tot i que n’hi ha nou a Europa, aquest és l’únic a nivell nacional. 

Tot i els nervis i l’eufòria acumulada, no és la primera vegada que aquest comerç reparteix premis. L’any passat va repartir el primer premi del Niño, i fa dos mesos van vendre un Bonoloto valorat en 172.000 euros, però expliquen que «no és el mateix».