Un motorista va resultar ferit ahir al migdia en ser envestit per un cotxe a la cruïlla entre el carrer de la Creu i el carrer Migdia de Girona. El conductor de la motocicleta va perdre el coneixement després de l'impacte i una ambulància del SEM el va traslladar a l'hospital Josep Trueta ferit de poca gravetat.

El cotxe circulava pel carrer Migdia i va fer un gir cap al carrer de la Creu per incorporar-s'hi i va xocar amb la moto. El motorista va caure i va anar a parar a sota del turisme. En el primer moment va quedar inconscient. Al lloc hi van anar la Policia Municipal de Girona, el SEM i els Bombers.

Segons fonts de la Policia Municipal, l'accident es va produir per una maniobra incorrecta del conductor que va acabar causant un xoc frontal entre ambdós vehicles. No obstant això, fonts de la família del conductor asseguren que el cotxe estava aturat, i que va ser la moto la que el va envestir. Els agents van fer la prova d'alcoholèmia i drogues al conductor i va resultar negativa. El ferit va ser atès al lloc dels fets pels sanitaris del SEM que posteriorment el van traslladar a l'hospital Josep Trueta amb una ambulància.