18 de agost de 2020
18.08.2020
L'Empordà

Reobre el carrer de Barcelona després de dos mesos d'obres

S'ha obert un nou carril per girar cap al carrer de Martí Sureda i Deulovol i se n'han millorat les condicions

23.08.2020 | 06:30
Reobre el carrer de Barcelona després de dos mesos d'obres

El trànsit a la carreterra de Barcelona torna avui a la normalitat després de la finalització d'una part de les obres d'urbanització al voltant d'El Corte Inglés. Les obres van començar el passat 3 de juny i van deixar tallada una de les principals artèries d'entrada i sortida de la ciutat de Girona. La restricció de mobilitat afectava l'encreuament amb el carrer Martí Sureda i Deulovol, que dona accés al barri de Sant Narcís.

Durant el matí es retiraran les senyalitzacions i les tanques instal·lades i es preveu que els vehicles ja puguin circular per aquesta via poc després de les 10 del matí. Avui també es restableix la circulació al carrer de Martí Sureda i Deulovol i a les tres vies que connecten amb el carrer de Barcelona i havien esdevingut cul-de-sac: Carles Rahola, Marquès de Caldes de Montbui i Sant Isidre.


Un futur carril bici

Les tasques han consistit principalment a crear un nou carril per girar cap a l'esquerra des del carrer de Barcelona cap al carrer de Martí Sureda i a adequar el mateix carrer de Martí Sureda, principalment ampliant les voreres i condicionant els passos de vianants i la mitjana. A més, s'ha reservat un espai per instaurar-hi un carril bici. Aquests treballs s'emmarquen dins l'àmbit d'ampliació i condicionament del centre comercial Girocentre i van a càrrec de l'empresa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook