L'Ajuntament de Salt ha impulsat aquest curs 2019-2020 als centres educatius del municipi tota una sèrie de tallers formatius relacionats amb el reciclatge i la correcta separació de residus. La campanya que porta per nom Reciclem plegats s'ha coordinat entre les àrees d'Educació i Medi Ambient per consolidar i promoure els canvis introduïts a la vila dins el marc de la recollida selectiva.

La proposta formativa ha anat a càrrec de la cooperativa de projectes ambientals La Copa i, aquest curs, des de l'ajuntament s'ha dotat tots els centres educatius de papereres d'envasos i de paper per desenvolupar els tallers i el reciclatge de forma adequada.

El regidor d'Educació de l'Ajuntament, Fermí Cunill, explica que «l'objectiu de la proposta passa per plantejar activitats que els infants i adolescents, a través dels coneixements que tinguin i adquireixen sobre el sistema de recollida selectiva i el sistema de colors dels contenidors, posteriorment els puguin traslladar i aplicar amb les seves famílies». La proposta es dirigeix als alumnes de tercer cicle de primària (5è o 6è) dels centres educatius públics i concertats i de primer cicle de secundària (1r o 2n) dels instituts públics.