26 de novembre de 2018
26.11.2018

S'ensorra la teulada d'un edifici del Barri Vell de Girona

Els veïns demanen que s'actuï immediatament per evitar que el bloc, abandonat i propietat de la SAREB, es degradi més

26.11.2018 | 06:30
S'ensorra la teulada d'un edifici del Barri Vell de Girona

La teulada de l'edifici situat a la Pujada Sant Domènec, 11, al Barri Vell de Girona, es va ensorrar dissabte al vespre. Es tracta d'un bloc abandonat, propietat de la SAREB, que porta anys degradant-se.

L'Associació de Veïns del Barri Vell, en un missatge a les xarxes socials, ja ha demanat a l'ajuntament una actuació preventiva davant les queixes d'alguns veïns de la zona, que temen que l'edifici es pugui acabar ensorrant.
Els edificis situats just al costat -un bloc de pisos i un bloc d'apartaments turístics- comparteixen part de les bigues amb la finca abandonada. El mal estat de l'estructura de l'edifici, així com els problemes de salubritat que ocasiona (al pati de la finca s'hi han detectat moltes rates), han explicat els veïns.

El tram de la Pujada Sant Domènec on hi ha la finca està situat just al costat de l'antic seminari, seu de l'actual facultat d'Educació i Psicologia de la UdG. La zona, on hi ha una copisteria, un negoci d'hosteleria i un d'apartaments turístics, és molt freqüentada per estudiants i turistes.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook