30 de octubre de 2018
30.10.2018

Un motorista de 26 anys mor en un accident al final del carrer del Carme

El jove va patir una sortida de via a tocar del cementiri vell. La Policia Municipal investiga les causes del sinistre viari. El noi era equatorià i vivia als pisos del grup Vila-roja amb la família

30.10.2018 | 06:30
La Policia Municipal investiga el succés

Un motorista va morir ahir a primera hora del matí en un accident de trànsit al sector Est de la ciutat de Girona. La víctima mortal era un veí de la ciutat, de 26 anys i origen equatorià.
El sinistre viari mortal va produir-se pels volts de les set del matí. En aquell moment, la Policia Municipal va rebre l´avís de l´accident, que va tenir lloc al final del carrer del Carme, a l´altura del cementiri vell. El vehicle de dues rodes, que només estava ocupat pel jove, va patir una sortida de via, en una zona on hi ha un revolt, i el jove va perdre la vida a causa del succés. En arribar-hi els serveis mèdics del SEM, no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Veí del barri de Vila-roja
El noi de 26 anys conduïa una motocicleta i era veí de Girona d´origen equatorià. En concret, vivia a la zona del grup Vila-roja, del barri del sector Est de la ciutat que porta el mateix nom. L´accident de trànsit va obligar la Policia Municipal de Girona a tallar la carretera de Sant Feliu amb carrer del Carme durant l´estona que hi van treballar els serveis d´emergències. El cos policial està investigant els fets i tot apunta que no hi havia cap més vehicle implicat.
Es tracta del segon accident de trànsit urbà de caràcter mortal de l´any a Girona, el primer va tenir lloc el mes de maig passat. En aquest cas, un home de 36 anys va morir en encastar-se amb el quad contra una botiga a Girona. En concret, es va encastar contra l´aparador d´una botiga del ­passeig d´Olot, a l´altura de l´encreuament amb el carrer Pedraforca. La víctima mortal del sinistre viari era un veí de Celrà, de 36 anys.
Aquesta va ser la primera víctima mortal de l´any a Girona. No n´hi havia hagut cap des de l´agost de 2017, quan un jove motorista de 23 anys va morir en un accident a l´avinguda Lluís Pericot.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook