26 de octubre de 2018
26.10.2018
L'Empordà

Les atraccions de la Devesa estrenen la jornada econòmica del 2x1

El dimarts 30 d´octubre es podran comprar dues entrades al preu d´una a les Fires. Més de 130 instal·lacions ompliran el parc

26.10.2018 | 06:30
Les atraccions de la Devesa estrenen la jornada econòmica del 2x1

Més de 130 atraccions ompliran el parc de la Devesa de Girona durant les Fires i Festes de Sant Narcís. La principal novetat d´enguany és el canvi de la jornada econòmica d´1 euro pel descompte de 2x1. Serà el dimarts, 30 d´octubre, a partir de les 17 h, quan el públic podrà comprar dues entrades al preu d´una a les atraccions de la Devesa.
«Fa molt de temps que treballem per impulsar aquesta mesura. Estem molt contents amb el canvi», explica Joan Bagó, president de l´Associació de Firaires de les Comarques gironines.
La distribució de les fires segueix el mateix patró que els altres anys. A primera línia del parc de la Devesa hi ha com sempre les atraccions i parades infantils: venda de joguines, atraccions de cotxes, cavallets, i el tren de la bruixa, entre d´altres. En segon terme, se situen els aparells més grans i per al públic jove i adult: sínies, autos de xoc, granotes i cases de la por. Entremig dels dos espais se situen les tómboles, xurreries i casetes de menjar.
Pel que fa a l´horari, les atraccions del parc de la Devesa hauran d´estar tancades a les quatre de la matinada i, en concret, les infantils han de tancar al voltant de la una de la matinada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook