La tercera taula de treball de la xarxa col·laborativa Construcció Connectada va celebrar ahir una reunió a L'Ajuntament de Girona, en la qual van participar representants de divuit entitats i agrupacions del sector de la construcció.

Els temes principals que es van tractar van ser els avantatges de la construcció i la rehabilitació sostenibles. Durant la reunió es va presentar l'informe que va elaborar l'Associació Catalana de Construcció Sostenible (CATGBC) sobre els avantatges de la innovació en la construcció i rehabilitació sostenible i intel·ligent. El document va tractar dels beneficis econòmics, mediambientals i socials de l'aplicació de la sostenibilitat en la construcció i també es van definir línies d'actuació per a la ciutadania, els industrials i els tècnics.

Activitats emergents

La tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana, va explicar que «cal apostar per un creixement sostingut i de qualitat, tant des del punt de vista del sector productiu, com del dinamisme de l'econòmica local, la millora de llocs de treball, els beneficis de la societat i la conscienciació d'un estil de vida sostenible i respectuós amb el medi ambient».