01 de abril de 2017
01.04.2017

FOEG i Cambra de Comerç lamenten que el Parc hagi acabat en liquidació

Plana creu que hi ha hagut «mala coordinació» entre administracions. Espadalé diu que l'Estat hauria pogut fer un acte «de benevolència»

01.04.2017 | 06:30
FOEG i Cambra de Comerç lamenten que el Parc hagi acabat en liquidació

Els presidents de la Cambra de Comerç, Domènec Espadalé, i de la FOEG, Ernest Plana, patrons del Parc Científic i Tecnològic, lamenten que no hi hagi hagut un acord per salvar de la liquidació una infraestructura tan important per a les comarques de Girona. Plana apunta que hi ha hagut una «mala coordinació» entre les diferents institucions, i admet que no s'imaginava que s'arribaria a aquesta situació, «que és un desastre». «La gent confiava que al final uns i altres es posarien d'acord, però ara ens trobem en una situació que no beneficia ningú», indica. En aquest sentit, també recorda que la FOEG va fer una inversió per al Parc que avui dia encara està pagant.

Espadalé, per la seva banda, creu que és l'Estat qui més responsabilitat ha tingut: «Podia haver fet un pacte de benevolència a favor de l'empresariat i la UdG i acceptar unes condicions diferents, però no ha volgut», lamenta. Pel que fa a les aportacions, recorda que des de 2010 la Cambra no compta amb recursos fixos, motiu pel qual no ha pogut contribuir econòmicament a resoldre la situació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook