18 de juliol de 2016
18.07.2016
40 Años
40 Años

"Joc de trons" no tornarà a Girona per rodar la setena temporada

El president de programació d'HBO, Casey Bloys ha fet públiques les localitzacions a l'estat i no inclou la ciutat

18.07.2016 | 19:11
"Joc de trons" no tornarà a Girona per rodar la setena temporada

La sèrie de fantasia èpica "Joc de Trons" tornarà a l'estat espanyol per rodar part de la seva setena temporada, ha informat avui el president de programació d'HBO, Casey Bloys, a través d'un comunicat oficial.

Concretament, la producció de la sèrie va detallar que entre les localitzacions de la nova temporada a Espanya estaran Sevilla, Càceres, Almodóvar del Río (Còrdova), Santiponce (Sevilla), Zumaia (Guipúscoa) i Bermeo (Biscaia).

No és la primera vegada que la popular sèrie televisiva escull l'estat com a emplaçament per rodar ja que, en anteriors temporades, va desplaçar al seu equip a llocs com Osuna (Sevilla), Còrdova, Sevilla, Almeria, Peníscola (Castelló) o les Bardenas Reals ( Navarra).

Al costat d'Espanya, "Joc de Trons" també desenvoluparà part dels nous episodis a Islàndia com a complement a la producció general de la setena temporada, que es durà a terme a Irlanda del Nord.

Els nous capítols de la sèrie inspirada en les novel·les de George R.R. Martin començaran a gravar-aquest estiu i la seva estrena està previst per al mateix període de 2017.

"Ara que l'hivern ha arribat a 'Joc de Trons', els productors executius David Benioff i DB Weiss van considerar que les trames de la temporada que es veurien beneficiades començant la producció una mica més tard del que és habitual, quan el temps estigui canviant" , ha assenyalat Bloys.

"En lloc de l'estrena tradicional de primavera de la sèrie, mourem l'estrena a l'estiu per adaptar-lo al pla de rodatge", ha afegit.

Així mateix, HBO ha informat que la setena temporada de "Joc de Trons" constarà només de set episodis, la més curta de la seva trajectòria fins al moment.

Considerada com un dels fenòmens televisius del moment, "Joc de Trons", amb Peter Dinklage, Lena Headey i Emilia Clarke en el seu repartiment, va aconseguir la setmana passada 23 nominacions per a la 68 edició dels premis Emmy, els més importants de la petita pantalla, que es lliuraran el 18 de setembre a Los Angeles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook