09 de setembre de 2015
09.09.2015

Passió per Arya Stark

Els fans esperen cada dia quan acaba el rodatge

09.09.2015 | 06:30

Els seguidors de la sèrie i altres curiosos volten pels escenaris per intentar veure una de les protagonistes de «Joc de?trons» mentre esperen que es faci realitat les especulacions de l'immiment arribada d'altres actors amb un paper principal a la trama, com Margaery Tyrell

Des que es va fer públic que Maisie Williams, coneguda a la sèrie com Arya Stark era a Girona, una multitud sol esperar-la cada dia en diferents punts del Barri Vell amb la il·lusió i l'esperança de poder-la veure i tirar-li una foto. L'única opció és cap a les sis de la tarda, quan acaba el rodatge del dia. És el moment en què l'actriu surt en direcció al cotxe que l'ha de portar a l'hotel. Els primers dies ho feia després de gravar als Banys Àrabs i, recentment, a les escales de Sant Martí, on va repetir una escena d'un salt. Alguns intentaven seguir l'escena amb prismàtics.
L'actriu sempre sol anar amagada amb caputxa quan ha de fer uns passos en un espai «no protegit» per la productora i camina sota dos paraigües que li porten dues persones, fins que s'introdueix dins un vehicle de luxe amb els vidres foscos. Els fans tenen dificultats per apropar-se al vehicle per les tanques i les mesures de seguretat i poden rebre cops de paraigua els qui intenten aconseguir una imatge de Williams.

Aquests fans són fanàtics de la sèrie. I de moment busquen Arya Stark, però intenten veure el que sigui, encara que sigui els decorats. Si es mou una tanca al carrer Claveria, tothom corre per veure qui en surt. Fan foto a tot. A grues, treballadors amb material on no es veu quasi res o fins i tot als conductors dels cotxe. No es creuen que a Girona només hi aterri un dels grans protagonistes.

Arribada de Margaery Tyrell

Les darreres especulacions a la xarxa apunten a la possible immiment arribada dels Lannister, Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) i Lena Headey (Cersei Lannister). També Natalie Dormer (Margaery Tyrell), és un dels noms que sonen més a la xarxa. Mentrestant, a Canet de Mar també es prepraren per al rodatge. Fa uns dies es va fer un càsting on l'empresa buscava un nounat ros. Tot es rodarà a dins del ?castell de Santa Florentina i s'apunta que serà la denominada Casa?Tarly.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema