El saló Tot nuvis de Girona va obrir ahir les portes amb una desfilada de moda "casual" que va servir per veure les últimes tendències de roba urbana per a dona i home. És una de les múltiples activitats paral·leles als més de cent expositors que hi ha al Palau de Fires, de tot tipus d'objectes vinculats als casaments (vestits, regals, restaurants, viatges, detalls, joies, música o fotografia, entre altres).

Les activitats del Tot Nuvis continuaran avui i demà amb les tradicionals desfilades d'imatge amb què es presentaran les noves col·leccions de moda nupcial, cerimònia, llenceria i joies i les últimes tendències en perruqueria i maquillatge. Se'n faran tres sessions: avui a les sis de la tarda i demà a les dotze del migdia i a les sis de la tarda. En aquest espai hi ha presentacions i demostracions en directe de productes i tractaments de bellesa, des de perruqueria i maquillatge, passant per estètica, amb tractaments facials i corporals i que està obert a tothom.

L'agenda d'activitats es complementen avui amb tallers de protocol i de decoració floral que aniran a càrrec de professionals de prestigi de cadascun dels sectors

La directora de Fira de Girona, Anna Albar, va explicar ahir que el "Beauty Show" ha de servir perquè les núvies i els nuvis "surtin del saló amb un assessorament, el màxim de personalitzat possible, que els doni idees per a la seva celebració". A més, va ressaltar que la seva posada en marxa a Tot Nuvis "respon a una demanda que teníem per complementar l'àmplia oferta que presenta el saló. La vintena edició del saló obrirà avui i demà de les onze del matí a les nou del vespre.