L'Ajuntament de Salt està treballant en l'elaboració del nou Pla Local de Joventut (PLJ) que tindrà vigència fins al 2015. Es tracta del document marc per implementar les accions per als joves. El Pla 2008-2011, vigent actualment, està a punt de concloure i segons l'equip de govern s'han dut a terme el 85% de les propostes acordades.

Perquè tothom que vulgui pugui fer propostes s'han preparat tres tallers participatius, un amb joves, un amb entitats, i un altre amb tècnics i polítics. El primer es farà el 24 de novembre de les set a les deu de la nita l'Hotel d'Entitats. El segon taller serà el 26 de novembre de les deu del matí a les cinc de la tarda(amb dinar inclòs) a la Coma Cros. I finalment, al desembre es durà a terme el taller politicotècnic, que vol redefinir les propostes d'acció dels dos tallers anteriors.

Els temes dels tallers seran: educació, treball, habitatge, participació, territori, societat saltenca, salut, cultura, esports. Per poder participar en els dos primers tallers cal adreçar-se a l'Estació Jove fins al 21 de novembre. La inscripció es pot fer presencialment (de 16h a 20h), per facebook (Estació Jove), per mail (info@saltjove.cat) o per telèfon (972 40 50 07).