Els Mossos van detenir divendres passat dos individus a la zona de Can Gibert del Pla de Girona com a sospitosos de robar objectes que eren a dins de dos cotxes aparcats.

Els agents estaven fent tasques de seguretat ciutadana i van ser requerits per tal que s'adrecessin a un carrer de la ciutat on, presumptament, uns individus haurien trencat el vidre d'un turisme aparcat al carrer i haurien agafat un objecte. Els dos lladres haurien carregat l'objecte al seu cotxe, que tenien aparcat prop del CAP de Can Gibert, i haurien marxat a peu per intentar robar en d'altres vehicles.

Els Mossos van fer recerca pels voltants i van localitzar ràpidament dos individus que caminaven pel carrer Campcardós amb una actitud vigilant. Els agents els van identificar i escorcollar. Es tracta de Francisco Jose M.P., de 18 anys, i Nabil L, de 20 anys, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Girona.

De resultes de l'escorcoll van trobar-los les claus d'un vehicle que, un cop fetes les comprovacions pertinents, van resultar ser les claus del turisme d'un dels lladres. Van escorcollar el turisme, que estava aparcat pels voltants. A l'interior hi van trobar diversos objectes sostrets, com ara dos telèfons mòbils, una ràdio i una caràtula, un comandament a distància, un joc de claus de cotxe, un parell de guants i un tornavís. Els agents van comptabilitzar dos vehicles forçats, amb els vidres de la porta de l'acompanyant trencats i de tots dos n'havien sostret diversos objectes. Els detinguts (només consten antecedents a Nabil L.), van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia.