Una denúncia per agressions en contra de recriminacions per un "actitud fatxenda i agressiva". Així va culminar la nit de dijous passat a la discoteca Blau de Girona quan un dels discjòqueis es va queixar, segons exposa en una denúncia presentada davant els Mossos d'Esquadra, perquè li havien pagat molt poc per la seva actuació. Per contra, el responsable del local explica que el discjòquei, juntament amb alguns amics, se li va encarar i se'ls va haver de fer fora del local.

La nit de dijous passat el local va acollir una festa de drum and bass, un gènere pensat per suar la samarreta ballant a la pista,organitzada per una persona externa. Durant la nit van actuar diferents discjòqueis que, segons l'organització del local, van atraure un públic que no era del seu gust: "Tota una sèrie de gent estranya i poc coneixedora del que és la higiene personal que es van passar tota la nit fent un botellón impressionant a l'aparcament i no van fer cap tipus de despesa dins el local", relata el responsable del local a la xarxa social Facebook.

En acabar la nit, i com que els organitzadors cobraven un tant per cent de la recaptació de la barra, la direcció del local els va dir que s'havia fet molt poca caixa i que només podien pagar 45 euros a cadascun dels discjòqueis. Un d'ells, que venia de Barcelona, es va queixar dient que amb aquest import no es cobria ni les despeses del desplaçament. El responsable del local, que no pensa interposar cap demanda judicial, admet que "vaig donar-li una bufa a un d'ells i empentes a d'altres perquè em va venir un col·lapse nerviós, m'estava defensant dins de casa meva i ells no volien marxar del local quan aquest ja estava tancat". Els insults van abundar i entre els responsables del local i els joves es va desencadenar una batussa.

El jove denunciant, veí de Barcelona i de 22 anys d'edat, va patir danys a les cervicals, cops al colze dret i a la cama dreta, segons l'informe mèdic que acompanya la denúncia, alhora que assegura sentir-se "molt dolgut pels fets ja que mai no havia tingut cap problema en la seva feina". Per la seva banda, la direcció de la discoteca considera que no els interessa aquesta mena de públic ja que "no se saben comportar" i que hi van tenir problemes ja que no els van emetre factures.