La rèplica d'un regidor a la influencer catalana que creu que Figueres és una ciutat lletja: "És molt més que la seva inculta visió"

Pere Montserrat, regidor d'Esports i Joventut, ha afirmat a X (Twitter) que "personatges com aquests ja fa temps que han perdut el nord"

Juliana Canet i Roger Carandell creuen que "Figueres és una ciutat lletja".

Emporda.info

La influencer catalana Juliana Canet no ha dubtat a afirmar que "Figueres és una de les ciutats més lletges de Catalunya". Ho ha fet en un vídeo que ha publicat a TikTok on, juntament amb el periodista Roger Carandell (amb qui comparteix programa a Catalunya Ràdio) ha fet un top 4 de les poblacions que li semblen més lletges.

Com era previsible, les afirmacions pronunciades per Juliana Canet i Roger Carandell respecte a Figueres han provocat reaccions de tota mena a les xarxes socials i el debat està servit. Per exemple, el regidor d'Esports i Joventut, Pere Montserrat, s'ha mostrat molt molest i no ha dubtat a carregar contra Canet i Carandell en una piulada a X (abans Twitter). "Personatges com aquests ja fa temps que han perdut el nord", ha dit, tot afegint que "malauradament per ells, Figueres és molt més que la seva inculta visió: la segona ciutat de la província, el centre comercial a cel obert més gran de Catalunya, etc. Per cert, quina deu ser la plaça de sorra? Pl. Ernest V?".

Altres usuaris també estan en desacord amb Canet i Carandell. És el cas de ferranlupii, que en una pilada diu: "Que parleu de la meva ciutat així em rebenta. Bé que Juliana Canet t'hi vas passar els 3 dies d'acústica aquí. Figueres té el quart museu més visitat de tota Espanya i un centre històric que pocs municipis poden gaudir. No ets ningú per dir si és lleig o no".

Totalment contrària és l'opinió de la usuària Ona Cabello ha afirmat que "Figueres és una ciutat preciosa per la gent que hi viu i els projectes que es tiren endavant gràcies a molta gent que s'ho curra des de fa anys. És una ciutat estèticament deixada. Les úniques polítiques de patrimoni que s'hi han fet des de fa anys són per fer una ciutat aparador que ni funciona".

Mira aquí el vídeo original on Juliana Canet i Roger Carandell parlen de Figueres

Juliana Canet i Roger Carandell: "Figueres és una ciutat lletja"

Emporda.info

[object Object]

En el vídeo publicat a TikTok, Roger Carandell i Juliana Canet opinen que Martorell, Manlleu i Llinars del Vallès són poblacions lletges en el seu conjunt. Ara bé, la valoració que fa de Figueres va més enllà i fa diferències entre el centre de la ciutat i les afores, que, segons ella, "ho destrossen tot". "Quan dius anem a Figueres, d'entrada fa certa il·lusió. Està a prop de França, té el museu Dalí... Arribes i pam. Aquells pisos", diu Roger Carandell, a la qual cosa Canet respon: "Aquella plaça plena de sorra... No em funciona a mi Figueres. No m'acaba d'agradar".

Malgrat tot, afirmen que no tenen la mateixa opinió respecte als habitants d'aquestes ciutats que ells denominen "lletges". "No ens estem posant amb la gent d'aquests pobles perquè són gent maquíssima. Gent encantadora", subratlla Carandell en el que sembla un intent d'arreglar les afirmacions fetes amb anterioritat. Res més lluny de la realitat. Un instant després diu: "Quan el poble et va en contra t'has d'esforçar més com a persona". "Això és veritat, gent fantàstica. A Figueres em podria enamorar fàcilment d'algú, per això no hi vaig", afegeix la influencer amb un clar to de burla.