«Famoseig» a la comarca

La relació de Bertín Osborne amb l'Alt Empordà

Bertín Osborne.

Bertín Osborne. / Yotele

Tot i que ja fa un munt d'anys que es passeja pel món del famoseigBertín Osborne continua sortint a la premsa del cor dia si, dia també. Si no és per anunciar que serà pare, és perquè ha fet un comentari masclista. Per tot això, la societat el té encara ben present. Però el que potser moltes persones no recorden és la relació que Bertín Osborne té amb l'Alt Empordà...

I és que el cantant i presentador va fer una visita a Figueres ara fa  18 anys. Va ser el dijous 9 de juny de 2005, i concretament va visitar les instal·lacions de Wine Palace per promocionar el seu vi de Rioja 'Conde de Donadío'. Això sí, la visita va ser llampec, i és que tal com es recollia en una notícia publicada a l'EMPORDÀ del dimarts 14 de juny, "uns problemes de salut van obligar-lo precipitadament a deixar a moltes fans amb les ganes de conèixer-lo". "Es veia visiblement afectat per un mal d'esquena", es deia a l'article.

Titulada "El cantant Bertín Osborne fa una visita llampec a Figueres", la crònica explicava també que, malgrat aquests problemes de salut, "algunes privilegiades van poder marxar a casa amb una ampolla del seu vi signada i una fotografia al costat de l'ídol". També s'esmentava que llavors feia un any i mig que Bertín Osborne havia comprat un celler a La Rioja, i des de feia deu mesos recorria l'Estat espanyol per promoure el vi batejat amb el nom del seu pare. El celler va sortir a subhasta l'any 2019.

A la notícia també s'explicava que Osborne es dedicava en cos i ànima a aquest nou projecte i parlava també del seu nou programa de TVE, 'Ankawa', un magazín que abordava amb humor la relació entre els humans i els animals.

A continuació podeu llegir l'article complet i recordar com va ser la visita llampec que Bertín Osborne va fer a la capital de l'Alt Empordà.

Així era l'article original publicat el 14 de juny de 2005.

Així era l'article original publicat el 14 de juny de 2005. / Emporda.info

Cal destacar també que Bertín Osborne va tornar a visitar la comaca el 2018, quan va actuar al Casino Peralada, el dia 18 de maig. Va ser l'última actuació que es va celebrar al Pavelló del Castell abans d'iniciar la seva completa remodelació.