Daniel Sancho, traït per un amic que ha amenaçat de desemmascarar la seva exnòvia

Daniel Sancho.

Daniel Sancho. / PERFIL DE INSTAGRAM @DANISANCHOBANUS

A la presó provisional des del 7 d’agost pel presumpte assassinat i esquarterament d’Edwin Arrieta, Daniel Sancho ‘reapareixia’ fa uns dies a les xarxes socials. Un perfil amb el seu nom a Instagram publicava imatges inèdites del fill de Rodolfo Sancho i assegurava que tenia moltes coses per explicar. Malgrat la confusió inicial, aviat es descobria que el cuiner espanyol –sense accés al seu telèfon des de poc després de la seva detenció– havia sigut víctima d’una suplantació d’identitat.

Ara s’ha descobert que qui és darrere del perfil fals de Daniel és algú del seu entorn pròxim que s’hauria fet passar per ell per guanyar ‘protagonisme’. Segons ha revelat la periodista Joana Morillas a ‘Fiesta’, seria un amic íntim que comptaria amb «molt material» del xef i que hauria «amenaçat» de «desemmascarar» la seva nòvia –Laura, que és anònima i des del primer moment s’ha mantingut al marge del crim comès presumptament per la seva parella des de fa cinc anys– i altres amics.

«És una persona molt pròxima amb qui ha compartit viatges a Tailàndia. Algú del seu entorn, algú que el coneix, i m’atreviria a dir que aquest amic no és espanyol i que apareix en alguna d’aquestes fotos. Són fotos molt privades a què ningú tenia accés», ha avançat la col·laboradora.

La família i advocats de Daniel Sancho, que ja han aconseguit que es tanqui el compte d’Instagram, estan molt preocupats per aquesta suplantació d’identitat. Sense temps per perdre, s’han posat darrere de la pista i haurien estret el setge entorn d’aquest amic contra qui podria prendre mesures per la seva inesperada traïció al cuiner en el seu pitjor moment.