2023 és l'estiu de les ruptures amoroses: 10 famoses parelles que han acabat aquest any

Aquest estiu hi ha hagut una onada de ruptures

Moltes eren relacions de fa molts anys i estables

2023 és l'estiu de les ruptures amoroses: 10 famoses parelles que han acabat aquest any

2023 és l'estiu de les ruptures amoroses: 10 famoses parelles que han acabat aquest any / SPORT

Sandra Artuñedo

Definitivament, el 2023 passarà a la història com un dels pitjors estius per a l'amor. Durant els mesos estivals cantants, actors, polítics... parelles consagrades i estables han trencat les seves relacions. Les teories són moltes, alguns afirmen que 'el love ja no està in the air' perquè Venus retrògrad ha cancel·lat tots els efectes de Cupido, altres consideren que és la calor el culpable de la irascibilitat, sigui com sigui, el cas és que aquest estiu és una catàstrofe per a l'amor.

En qüestió de 60 dies la faràndula s'ha omplert de noves solteres i solters. Amb l'arribada del mes de juny, els problemes entre les parelles van començar a sortir a la llum i va arribar l'allau de ruptures. Algunes més sonades com la de Rosalía i Rauw Alejandro que va deixar els fans amb la boca oberta, la d'Ariana Grande i Dalton Gómez o la de Ricky Martin i Jwan Josef, després de sis anys de matrimoni.

Us expliquem totes les parelles que han dit adeu a la seva relació des de l'arribada de la calor:

1.Sofía Vergara i Joe Manganiello

Ruptura molt sonada al món de la interpretació. Feia més de set anys que eren casats i eren una de les parelles més estables. En nombroses ocasions se'ls havia vist junts, però la fatídica temporada de l'amor va acabar amb la seva relació. Entre els motius de la separació es rumoreja que l'actor volia tenir fills i Vergara no volia tornar a ser mare.

Sofía Vergara i Joe Manganiello

Sofía Vergara i Joe Manganiello / SPORT

2.Natalie Portman i Benjamin Millepied

Una altra de les parelles que portaven molts anys, una de les més consagrades de Hollywood que s'ha vist arrasada pel tifó del desamor. Després d'onze anys de matrimoni Natalie Portman i Benjamin Millepied haurien trencat. Fa temps que la parella treballa per gestionar la seva relació, però no ha estat possible i els actors han decidit continuar els camins per separat. Es van conèixer el 2009 a la pel·lícula 'Cigne negre' i tenen dos fills en comú, Aleph de 12 anys i Amàlia de 6.

Natalie Portman i Benjamin Millepied

Natalie Portman i Benjamin Millepied / SPORT

3.Rosalía i Rauw Alejandro

Probablement, la més sonada de l'estiu i inesperada. Després de tres anys de festeig la parella havia anunciat el seu amor amb magnificència amb la publicació d'un EP conjunt de tres cançons. El llançament portava més sorpreses i van anunciar el seu compromís al videoclip de 'Beso'. S'han mostrat junts a les xarxes i en públic, pràcticament tot el temps i confirmaven que es casarien, però de sobte la relació s'ha trencat. Entre els motius s'ha especulat de tot, des de rumors d'infidelitat, fins a una mala entesa entre ells... El resultat és el mateix, tots dos han acabat la relació.

Rosalía i Rauw Alejandro

Rosalía i Rauw Alejandro / SPORT

4.Ricky Martin i Jwan Joseff

Amb la boca oberta, així es van quedar els fans de Ricky Martin en assabentar-se que es divorciaria. Després de sis anys de matrimoni, la parella ha separat la seva vida, però continuaran cuidant la família de la manera més amistosa possible i cuidant el respecte que sempre s'han mostrat.

Ricky Martin i Jwan Joseff

Ricky Martin i Jwan Joseff / SPORT

5.Bella Hadid i Marc Kalman

La model confirmava la relació amb el director d'art Marc Kalman el juny del 2021 i als inicis de l'estiu han confirmat la seva ruptura. Els problemes venien des de la primavera i l'huracà del desamor estiuenc' ha acabat amb la parella.

6.Tini Stoessel i Rodrigo De Paul

Poques setmanes després dels rumors de ruptura, Tini Stoessel i Rodrigo de Paul van comunicar a través de les seves xarxes que havien acabat la seva relació de dos anys. El missatge es va publicar l'1 d'agost i va agafar per sorpresa alguns, encara que molta gent ja s'ho imaginava.

La cantant va compartir al seu compte de Twitter el següent: "Vull explicar que amb Rodrigo hem decidit acabar la nostra relació. Hem viscut moments molt bonics, he tingut l'oportunitat de conèixer una persona que m'estimo i respecto molt. Ens hem acompanyat en moments molt importants de les nostres vides. Moltes gràcies per l'amor i el respecte".

Tini Stoessel i Rodrigo De Paul S

Tini Stoessel i Rodrigo De Paul S / PORT

7.Ariana Grande i Dalton Gómez

Després de dos anys de matrimoni, la cantant i l'agent immobiliari estaven en crisi des del gener. La parella es va casar el maig de 2021, en una cerimònia a la mansió d'ella a Montecito, Califòrnia. Després de publicar la ruptura Ariana ja ha començat a refer la seva vida i es va donar a conèixer que està sortint Ethan Slater, el qual acaba de ser pare amb la seva exdona Lilly Jay.

Ariana Grande i Dalton Gómez

Ariana Grande i Dalton Gómez / SPORT

8.Hunter Schafer i Dominic Fike

Hunter Schafer, una de les protagonistes de la sèrie 'Euphoria' estava sortint amb Dominic Fike també de la sèrie. Cap no va voler especificar què ha passat entre ells, però després de més d'un any de romanç van decidir estar sols.

Hunter Schaffer i Dominic Fire

Hunter Schaffer i Dominic Fire / SPORT

9.Elizabeth Gutiérrez i William Levy

Després de setmanes de rumors sobre la seva situació sentimental, William Levy va revelar el 23 de juliol que estava solter. Amb un post a Instagram stories, l'actor d'origen cubà va deixar entreveure que la seva relació intermitent de gairebé 20 anys amb Elizabeth Gutiérrez havia arribat al final.

"La meva gent... després de veure tantes coses per aquí sense saber la meva veritat. Jo estic sol. Creieu-me que tinc més d'una raó per estar-ho. Del futur no en sé res. Ara com ara estic enfocat en els meus fills i la meva carrera.", va escriure l'actor.

Elizabeth Gutiérrez i William Levy

Elizabeth Gutiérrez i William Levy / SPORT

10.Britney Spears i Sam Asghari

Britney Spears i Sam Asghari es divorciarà després de 14 mesos de matrimoni, segons apunta el portal especialitzat en celebritats TMZ. La cantant de 41 anys i l'actor de 29 es van conèixer al rodatge del videoclip 'Slumber Party' el 2016, on tots dos participaven. Després d'un temps de relació, la parella es va comprometre el 2021 i es van casar a l'estiu del 2022.

Britney Spears i Sam Asghari

Britney Spears i Sam Asghari / SPORT