La curiosa petició de Mario Vaquerizo al seu camerino abans d'un concert: "80 cerveses en llauna"

La llista de peticions del grup 'Nancys Rubias' ha deixat una infinitat de comentaris a les xarxes socials

Mario Vaquerizo.

Mario Vaquerizo. / AGÈNCIES

P. T.

Mario Vaquerizo es torna a trobar al centre de la polèmica. Aquesta vegada per un motiu diferent del d'altres ocasions. I és que, el polèmic cantant i vocalista de 'Nancys Rubias' hauria fet una sèrie de peticions abans d'un concert, que han causat sensació a les xarxes socials. Opinions de tota mena han inundat les xarxes del marit d'Alaska, que sembla no pensar-s'ho dues vegades a l'hora de fer certes peticions en les hores prèvies al concert.

I és que, l'organització del concert hauria publicat la llista de peticions que Mario Vaquerizo i la seva banda haurien demanat fa tot just uns dies. Tot i que sigui comú entre els artistes fer algunes peticions abans d'un concert, entre les quals s'inclouen menjar i beguda, el cas de 'Nancys Rubias' ha donat molt del que parlar.

Tal com s'ha pogut llegir al tuit publicat pels organitzadors, el grup hauria demanat un total de 131 begudes per a 5 persones, entre les quals hi ha una ampolla de tequila, 80 cerveses i una infinitat de refrescos, a més de fruita i xocolatines. A més, després del concert, la banda també hauria sol·licitat pizzeshamburgueses i entrepans calents. En definitiva, una infinitat de peticions entre les quals destaca la quantitat d'alcohol i menjar sol·licitat tractant-se d'un grup tan reduït.

"Curiosa la quantitat de begudes per a cinc persones", "Això forma part d'un contracte privat, és de molt mal gust publicar-ho", "A mi em sembla fins a poc" o "Però cantaran o es posaran fins a dalt?" han estat alguns dels comentaris que la publicació ha rebut a Twitter. Sigui com sigui, Mario Vaquerizo continua al centre de la polèmica després de conèixer quines són les peticions de 'Nancys Rubias', a més de les seves contundents opinions en les seves últimes entrevistes.