Rosalia ni confirma ni desmenteix la seva relació amb Hunter Schafer

Les seves confessions als '40 Principals' sobre la cançó 'Tuya'

Rosalía interpretant la coreografia de "Despechá" TIKTOK.

Rosalía interpretant la coreografia de "Despechá" TIKTOK. / @ROSALIA

Bruna Segura

Fa uns dies que Rosalia va treure la seva nova cançó 'Tuya' i els seus seguidors van començar a fer especulacions sobre els significats de la lletra, afirmant que la cantant catalana va tenir una relació sentimental i sexual amb l'actriu Hunter Schafer.

Una nit de passió entre dos amigues que ja feia temps que es desitjaven

Rosalia i a Hunter se les ha vist juntes en diverses imatges i moments importants per la cantant. Aquestes "cites" entre ambdues eren molt més freqüents quan la cantant no tenia una relació amb Rauw Alejandro. Des que la cantant va començar a mantenir una relació sentimental amb el porto-riqueny, la relació amb Hunter sembla que va disminuir de forma considerable, tot i que, a vegades encara, se les veu juntes perquè són amigues.

Dani Moreno, 'El Gallo', i Cristina Boscá en el programa 'Anda Ya!' han preguntat a Rosalia sobre aquesta especulació i la seva resposta ha estat clara i ha deixat a tots els seus seguidors amb la mel als llavis, "amb lo bonic que és que cadascú es creï la seva història... a mi m'encanta. Com a escriptora, m'agrada que els altres es creïn les seves propies pel·lícules. Mai trencaré la màgia sobre si 'això és ficció o si això és personal'".

Així doncs, ens quedem amb la incertesa sobre si l'actriu d'Euphoria i la cantant catalana han estat parella en secret, amants d'una sola nit, amigues i amants o de si Rosalia és bisexual. La imaginació és la part més important per crear una història, depèn l'experiència de cadascú, la història serà explicada en una versió o altra. I ara tu, què en penses?