El món de la música i de la comunicació està omplint les xarxes de missatges per a acomiadar-se de Carlos Lorente, subdirector de Los40, després de conèixer-se la notícia de la seva inesperada mort. La pròpia emissora, a la qual portava lligat les últimes dues dècades, va ser l'encarregada d'anunciar ahir la trista notícia de la seva defunció, als 48 anys, a través de les xarxes socials.

Companys com Frank Blanco, Uri Sabat, Tony Aguilar el còmic Raúl Pérez i cantants com Aitana, Malú, Lola Indigo, Cepeda, Blas Cantó, Miki Núñez, Soraya i Pablo Alborán han volgut dedicar a Lorente emotius missatges en els seus comptes socials, recordant l'afecte i la professionalitat amb els quals sempre els va tractar.

Un dels missatges més emotius ha estat el de Frank Blanco, que va treballar amb Lorente durant la seva època de presentador d' 'Anda ya', programa de Los40 en el qual l'actual subdirector de l'emissora va exercir com a productor. "Te n'has anat aquesta matinada massa aviat, sense que la vida t'avisés, sense poder acomiadar-te, i sense que poguéssim tenir aquest retrobament pendent. No t'oblidaré mai. Bon viatge", ha escrit.

Lorente, que exercia el càrrec de subdirector de Los40 des de gener del 2020 compaginant-ho amb el de brand manager de l'emissora, havia exercit anteriorment com a productor en programes de la cadena com 'Anda ya', 'La noche caprichosa' i 'Qué te cuentas'.