07 de agost de 2019
07.08.2019

Ensurt de Carles Puyol mentre jugava a pàdel

L'exfutbolista publica a les xarxes socials l'imprevist que va patir mentre intentava arribar a una pilota

07.08.2019 | 11:09

A Carles Puyol sempre se'l recordarà per la seva força i entrega damunt del terreny de joc. Ho va demostrar en els anys que va jugar i capitanejar el FC Barcelona i, tot i estar actualment retirat de la pràctica professional i d'elit, segueix mantenint-se en forma practicant altres esports com el pàdel. I segueix fent-ho amb la mateixa força i entrega.

El de la Pobla de Segur va endur-se un ensurt mentre practicava pàdel i ho ha fet públic a les xarxes socials. A la primera imatge publicada al seu compte d'Instagram es veu a Puyol ensagnat de cames i braços. Aquesta imatge s'entén millor en passar a la següent i descobrir que una de les mampares de cristall del camp està completament destrossada.

Ver esta publicación en Instagram

¿Algún día aprenderé a dosificar? ??

Una publicación compartida de Carles Puyol (@carles5puyol) elEn l'afany competitiu, l'exjugador va xocar contra la paret de vidre i va esmicolar-la, causant-li algunes ferides, més vistoses que no pas greus. "Algun dia aprendré a dosificar-me?" es pregunta Puyol en el peu de la imatge. La publicació s'ha tornat viral i ja acumula milers de comentaris.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook