L'Ajuntament de Roses ha fet sempre una aposta ferma per potenciar la imatge del seu Carnaval i, per aconseguir aquell reclam més atractiu, ha comptat amb la col·laboració de dissenyadors gràfics, il·lustradors i artistes de dilatada trajectòria professional.

La il·lustració que apareix en el cartell del Carnaval rosinc és omnipresent durant dies, de diferents formes i amb diferents suports. Per començar, qui arriba aquests dies a Roses es troba un gran mural amb el cartell promocional del Carnaval i en tots els comerços hi ha penjat el pòster amb el disseny elegit. És una imatge que s'utilitza per a la difusió d'aquesta festa tan arrelada i tradicional, que sobrepassa les fronteres del municipi i arriba tant arreu de Catalunya com al sud de França.

Amb la imatge del cartell, es dissenya el material de merxandatge, que inclou, a més dels cartells, programes, revistes, samarretes, pins i davantals. Tot aquest material es posa a disposició del públic a l'Oficina de Turisme de Roses.

Aquest any l'artista és Juan Cardosa, que ja va ser autor dels cartells de Carnaval de les edicions 1987 i 1999. Amb el seu nou treball, juga amb la composició de dos elements, la garota i l'ànec, i amb l'adaptació de la històrica campanya contra les nuclears, adaptant el seu lema amb la frase: "Carnaval de Roses? Sí gràcies!"

El vídeo que acompanya aquesta notícia fa un repàs als cartells que han estat la imatge del Carnaval de Roses aquests últims vint anys, des del 1999 fins al 2019.

GMv2_fin|pTipoComp=videos&pIdGaleria=5c5f0f22897ae02d32ffe571|GMv2_fin