Un jove de 24 anys ha mort a Birmingham (Regne Unit) després que el seu cap quedés atrapat en una de les butaques del cinema al qual havia anat amb la seva parella. Segons apunten els testimonis, Ateeq Raqif es va ajupir per buscar el seu telèfon mòbil al terra de la sala, però l'home va quedar encallat en el reposapeus elèctric amb què compten els seients VIP.

La víctima va quedar atrapada fins que les persones que el van ajudar van aconseguir trencar el reposapeus, però durant l'incident va entrar en pànic i va patir una aturada cardíaca en tractar de desfer-se de la butaca.

Els fets van passar el passat 9 de març, i l'home va ser traslladat d'urgència a l'Heartsland Hospìtal de Birmingham. No obstant això, després d'una setmana en estat crític, Ateeq va acabar morint el dia 16 de març.

A través d'un comunicat la companyia Vue International, propietària del cinema, ha confirmat el tràgic succés i ha volgut transmetre el seu condol a la família de la víctima: "Els nostres pensaments i condolences estan amb la família que té tot el nostre suport i assistència".

A més, l'empresa ha anunciat l'obertura d'una investigació per aclarir les causes de la mort, i el mateix ajuntament de la ciutat ha confirmat que es revisaran les condicions de seguretat del cinema.